Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Despăgubiri uriașe câștigate de o bolnavă de cancer. Pudra de talc Johnson&Johnson este vinovată

0 235

Un juriu din California a decis că firma Johnson &Johnson va trebui să-i plătească unei femei cu cancer ovarian o despăgubire de 417 milioane de dolari, după ce aceasta a folosit ani de zile produsele companiei pe bază de pudră de talc.

Acesta este doar un caz din sutele de procese deschise împotriva companiei. Consumatorii se plâng că nu au fost avertizați cu privire la riscul de a face cancer de la talcul din produse, potrivit The Telegraph.

Eva Echeverria, în vârstă de 63 de ani, a dat în judecată compania în iulie anul trecut. Ea a folosit produse pe bază de pudră de talc Johnson & Johnson pentru igiena feminină ani de zile.

Johnson & Johnson a făcut apel la decizia de a plăti despăgubirea de 417 milioane de dolari.

Vom face apel la acest verdict pentru că suntem ghidați de știința care ne demostrează că Johnson’s Baby Powder este un produs sigur”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei.

Până acum, juriul din St. Louis, Missouri, a mai dat câștig de cauză, împotriva produselor Johnson&Johnson, în valoare de 307 milioane de dolari, în cazuri asemănătoare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More