Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Destinație de vacanță, la doi pași de casă. Răcoarea e din partea casei

0 1.382

Când ne gândim la vacanță, ne gândim la relaxare, la liniște și acum, în special la răcoare. Și dacă se poate, pe lângă toate acestea, să nu ne obosească drumul și aglomerația din concediu, ca să nu ne întoarcem mai obosiți decât am plecat.

Dacă până acum ai spune că e greu să găsești un astfel de loc, din ambiția unor antreprenori cu viziune, el a apărut. În județul Satu Mare, la câteva sute de metri altitudine, ascuns după dealuri, vă așteaptă complexul Poezia.

Numele nu este întâmplător ales, pentru că tot ce se întâmplă acolo e desprins parcă dintr-o poezie, dintr-un poem care îți bucură sufletul și te relaxează.

Hotelul Poezia se află la Luna Șes, localitatea Negrești Oaș, fiind bine semnalizat pentru șoferi. Mirajul începe doar după ce îi treci porțile, deși te farmecă încă de când îl vezi pe exterior. Atenția la detalii, curățenia și liniștea te cuceresc din prima și te fac să îți dorești ca timpul să stea în loc, ca să te poți bucura cât mai mult de concediul tău.

Hotelul dispune de piscină și toate facilitățile din acest domeniu, fiind ideală pentru răcorire în sezonul canicular. Oricum temperaturile în zonă sunt mai scăzute decât în mijlocul orașelor și ambientul este unul care îți permite și să faci plajă, dar și să te te retragi la umbră și să savurezi o bere rece sau o înghețată, ferit de razele de soare.

În restaurantul complexului, căci nu e nevoie să pleci sute de metri din cameră pentru a lua masa, găsești atât preparate tradiționale românești cât și preparate din bucătăria internațională, la prețuri mai mult decât de bun simț. Să mănânci un păstrăv la grătar, de exemplu, nu te face să rămâi doar cu solvi în buzunar după ce plătești masa, ci te costă doar 28 de lei porția, cu mămăliguță și mujdei inclus.

Că tot veni vorba de costuri, cazarea, masa și tot ce înseamnă vacanța la Hotel Poezia se pot plăti, direct la recepție, cu tichete de vacanță, fiind locul ideal pentru persoanele din învățământ sau din sistemul de sănătate, să se retragă pentru relaxare, liniște și răcoare, după o perioadă încărcată la muncă.  Bineînțeles, locul este deschis pentru toate categoriile profesionale și pentru diverși pasionați, fie că iubiți înotul, fie că iubiți drumețiile, fie că iubiți să stați doar la plajă.

Și ca încheiere, ca să îți faci concediul la Hotel Poezia, nu trebuie să îți lasi copiii acasă, pentru că aceștia au spațiul destinat lor, cu tot ce și-ar putea dori pentru a-și consuma energia și pentru a se bucura de vacanță.

Pentru detalii și rezervări folosiți următoarele contacte:

Hotel Poezia

DC75 nr. 253 (Luna-Ses, Negresti-Oas) 445200, Romania

Tel: +4 0743 449 286

FacebookHotel Poezia

site: www.hotelpoezia.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More