Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

DETALII INCREDIBILE. Cine este șoferul decedat aseară în accident la Fundătura – FOTO

15 11

Boby Varga

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna bistrițeană Nimigea și-a pierdut viața joi seara în urma unui accident de circulație produs la Fundătura, în județul Cluj.

Tânărul este nimeni altul decât Robert (Boby) Varga, care împreună cu fratele său, Călin Varga, ar fi bătut în luna iunie a acestui an un tânăr student în Cluj-Napoca. Cei doi au încercat atunci să-și parcheze BMW-ul pe un trotuar într-o stație de autobuz din cartierul Mărăști. Tânărul student le-a atras atenția că parcarea este interzisă în acea zonă, fiind luat apoi la bătaie în mod violent de către cei doi frați.

”Din înregistrările video surprinse de camerele de supraveghere amplasate la casa de amanet Goldbox din Piața Mărăști rezultă că în data de 16.06.2014, în jurul orei 18.45, inculpații Boby Varga şi Călin Varga, împreună cu martorul Varga Petru staţionează autoturismul marca BMW, cu nr. de înmatriculare BN – 04… în staţia RATUC. Aceştia sunt atenţionaţi de către persoana vătămată R.Ionuț, care aştepta împreună cu martora F.Romina pe trotuarul de lângă marcajul format din linie zig-zag care semnifică interzicerea staţionării vehiculelor, iar pe fondul unei nemulţumiri legate de această observaţie, la momentul 18:45:32, inculpatul Boby Varga îi aplică persoanei vătămate o lovitură cu pumnul drept în zona feţei, determinându-i căderea pentru scurt timp pe asfalt. Persoana vătămată este lovită apoi cu piciorul, în timp ce încerca să se ridice, de către inculpatul Călin Varga, care s-a deplasat la locul altercaţiei, pentru a-i oferi ajutor fratelui său. Acesta împinge cu forţa persoana vătămată, iar în momentul în care victima încearcă să obţină explicaţii de la cei doi agresori, este lovită cu pumnul stâng de către inculpatul Boby Varga în zona feţei, la ora 18:45:41.

La interval de nici două secunde, inculpatul Călin Varga îi aplică persoanei vătămate o lovitură cu pumnul drept, din nou în zona feţei, determinând-o să se retragă doi paşi în spate. În acest moment, în timp ce persoana vătămată îşi ţinea mâna întinsă spre agresori pentru a-i opri să mai exercite violenţe asupra sa, inculpatul Boby Varga loveşte din nou victima cu o lovitură puternică de pumn stâng, în partea dreaptă a feţei”, se arată în sentința prin care cei doi frați au fost arestați preventiv.

În urma acestei întâmplări, tatăl studentului bătut a suferit un infarct și a decedat, după aflarea veștii că fiul lui a fost practic măcelărit de cei doi frați.

La nici trei luni distanță după acest eveniment, Boby Varga își găsește sfârșitul la volanul mașinii sale. Tânărul a murit în accidentul ce a avut loc joi seara la Fundătura. VEZI VIDEO AICI.

Comentarii