Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Detinutii de la Spitalul Penitenciar Dej au donat din putinul lor pentru copii si familii cu dificultati materiale

0 47

Paştele este cea mai importantă sărbătoare din viaţa creştinilor, ce aparţine primăverii – anotimpul înnoirii, al renaşterii naturii, al purificării sufleteşti şi al înseninării spirituale.

Pentru fiecare dintre noi reprezintă un moment de reîntoarcere la tradiţiile specifice, la origini şi la obiceiurile vechi păstrate de sute de ani şi transmise generaţiilor viitoare.

În acest sens, instituţia noastră a venit în sprijinul câtorva persoane private de libertate, care au dorit cu această ocazie să doneze din puţinul lor şi copiilor şi familiilor cu dificultăţi materiale, pentru ei această acţiune având o dublă semnificaţie: una dată de sărbătoarea pascală şi una de îmbunătăţire a imaginii şi a respectului de sine, acestea conferindu-le sentimentul utilităţii şi şansa de a fi mereu parte din societate în momentele semnificative.

Activitatea se va desfăşura în data de 29.04.2013, în intervalul  orar 13.00-15.00, la Centrul  de zi „FAMILIA ŞI COPILUL” din mun. Dej, str. Alexandru Szopoş, nr. 4, jud. Cluj, o instituţie de asistenţă socială din cadrul Primăriei Dej, cu rol de asistare şi de oferire de servicii de asistenţă socială copiilor şi familiilor aflate în dificultăţi materiale.

Donaţiile persoanelor private de libertate constau în fructe, dulciuri, sucuri şi conserve.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More