Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

DEZASTRU la bacalaureatul de toamnă în Dej și Gherla. Vezi Rezultatele

0 184

colegiul-national-andrei-muresanu-dej

Sesiunea august-septembrie a examenului de bacalaureat din acest an a fost una catastrofală în ceea ce privește rezultatele obținute de elevii din Dej și Gherla.

Aceștia au susținut examenele la centrul de examinare de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Dej. Rezultatele sunt sub orice critică, la fel cum sunt și cele de la nivel județean sau național.

Rezultate bacalaureat 2014 toamnă DEJ

De la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Dej doar trei elevi au reușit să promoveze sesiunea de toamnă a bacalaureatului, restul de 10 fiind declarați respinși. Cea mai mare medie la colegiul dejean a fost 7,45.

Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” doar 5 elevi au promovat bacalaureatul, cea mai mare medie fiind 6,65. 13 elevi au fost respinși, iar unul nu s-a prezentat.

La Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” 14 elevi au promovat bacalaureatul din cei 93 înscriși pe liste, cea mai mare medie fiind 7,48. 62 de elevi nu au promovat în timp ce 17 nu s-au prezentat.

Liceul Tehnologic ”Someș” se poate lăuda cu trei elevi care au promovat bacalaureatul, cea mai mare medie fiind 7,11. Alți 19 elevi au fost respinși, iar doi nu s-au prezentat la examene.

La Liceul Tehnologic ”Henri Coandă”, un singur elev a reușit performanța de a lua BAC-ul, cu media 6,76. Trei elevi nu s-au prezentat, iar alți patru nu au luat note de trecere.

Rezultate bacalaureat 2014 toamnă GHERLA

Liceul Teoretic ”Petru Maior” a înregistrat în sesiunea de toamnă a bacalaureatului 6 elevi promovați, cea mai mare medie fiind 6,65. 38 de elevi au fost respinși, iar 11 nu s-au prezentat.

La Liceul Teoretic ”Ana Ipătescu” cea mai mare medie la bacalaureatul de toamnă a fost 7,15, doar 4 elevi reușind să promoveze. 12 elevi au fost respinși, iar 4 nu s-a prezentat.

La Liceul Tehnologic Gherla, din cei 13 elevi înscriși pe liste, doar doi au reușit, cea mai mare medie fiind 7,45, restul elevilor fiind declarați respinși.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More