Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dezastru la TVR Cluj: Colaboratori, reporteri și cameramani concediați – VIDEO

0 257

Realizatoarea TVR Cluj Irina Gașpar a anunțat în direct că a fost concediată, chiar la debutul emisiunii Regional Cafe, informează Pagina de Media. Aceasta a mai spus că toți colaboratorii TVR Cluj sunt în această situație pentru că „nu mai sunt bani”.

”Aseară, Clujul vuia de faptul că toţi colaboratorii de la TVR Cluj sunt daţi afară. Ăsta e într-adevăr adevărul. Cum ar veni, eu astăzi sunt aici pe ochi frumoşi. Sau în sistem voluntariat. Asta, ce să zic, nu ar fi prima oară că la câte acțiuni de voluntariat am făcut la viața mea, încă una în plus contează mai puțin. Probabil că aceste fapte bune vor fi trecute la catastif. Întrebarea fantastică era, domne, mai facem astăzi emisiune sau nu mai facem? Sau eu fac emisiune sau nu mai fac?

Situaţia din TVR nu este una nouă, toată lumea o ştie. Cum s-a pus problema? Ni s-a spus, domnilor colaboratori, nu mai sunt bani, dar dacă vreți să veniți la serviciu e ok. Sigur, eu am aflat aseară. Îmi făceam antrenamentele mele şi când vin de la antrenament văd 1240 de apeluri pierdute, cam pe acolo. Mă întrebau ce s-a întâmplat. Nimic nu s-a întâmplat, pai nimic nu ți s-a întâmplat dar nu o să mai primești bani. Am aflat aseară că nu mai am loc de muncă, de la prieteni”, a spus Irina Gașpar în matinalul de la postul regional.

Acesta a mai precizat că a aflat abia miercuri seară de decizia managementului postului public.

Cei zece colaboratori, șapte reporteri / producători și trei cameramani de la Știri au fost concediați pe 6 aprilie. Oamenii au fost anunțați că nu le mai sunt prelungite contractele începând din 1 aprilie și că pentru ultimele șase zile nu vor fi plătiți. Colaboratorii li s-a spus că nu sunt dați afară, dar că nu mai sunt plătiți. Decizia unanimă a fost să renunțe la colaborarea cu TVR Cluj.

Potrivit Știri de Cluj, în acest moment la departamentul de Știri al TVR Cluj au mai rămas prezentatoarele Laura Pașca și Andreea Costin. Printre cei concediați pe nepusă masă se află Miruna Pop sau Sandu Mureșan, oameni de televiziune cu mulți ani de experiență.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More