Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dezbatere publică, la Dej, privind modificarea programei de studiu pentru clasele V-VIII

0 71

Sala de conferințe a Centrului de Afaceri ”Lemnul Verde” a găzduit vineri seara o dezbatere publică cu privire la modificarea programei școlare pentru clasele V-VIII.

La această dezbatere publică au participat deputatul Adrian Oros, membru al Comisiei Permanente de Învățământ, Ştiințe, Tineret şi Sport a Camerei Deputaților şi inspector Virgil Arion Hadrian, alături de numeroase cadre didactice, directori de şcoli şi reprezentanți ai sindicatelor din învățământul dejean, precum şi consilierii municipali Melinda Alexandru, Izidor Hațieganu, Marius Butuza şi Simion Buburuz.

Dezbaterea a fost una extrem de interactivă, atât cei doi invitați speciali, Adrian Oros și Virgil Arion Hadrian, cât și dascălii prezenți la întâlnire, expunându-și părerile și sugestiile cu privire la subiectele aduse în discuție.

Interpelările şi soluțiile propuse au fost consemnate de domnul deputat Oros, care a încercat să răspundă la unele din ele, urmând ca ulterior să fie prezentate în cadrul comisiei din Parlament.

Domnul Viceprimar Aurelian Muresan a declarat: „Mulțumesc tuturor celor care au răspuns invitației şi au venit azi la Centrul de Afaceri de lângă Arta! Astfel de dezbateri vor mai avea loc şi în viitor, astfel ca societatea civilă să fie consultată cât mai des în hotărârile luate de decidenții politici din Parlament.

Consultările, dezbaterile şi sondajele de opinie fac parte din pârghiile de bază ale democrației şi pot contribui la definirea unei linii, a unei conduite în adoptarea celor mai bune soluții în sistemul educațional, şi nu numai.”

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More