Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Dezinfecție împotriva CORONAVIRUS UMAN. Tehno Geeapest efectuează servicii pentru persoane fizice și juridice

0 570

Societatea Tehno Geeapest din Dej oferă persoanelor fizice sau juridice, instituțiilor publice și entităților interesate soluții complete de dezinfecție, dezinsecție și deratizare.

TEHNO GEEAPEST este una dintre cele mai profesionale și inovative firme prestatoare de servicii DDD din județul Cluj. Cu o vechime de 15 ani în Deratizare,  Dezinsecție și Dezinfecție, compania se adresează clienților din sectorul public și privat.

Noutatea pe care societatea TEHNO GEEAPEST o oferă în domeniul dezinfectării spațiilor este aceea că începând din această săptămână dispune de stocuri de dezinfectant avizat TP2 conform SR EN 14885 autorizat pentru acțiune împotriva CORONAVIRUS UMAN 229E conform recomandărilor EN 14476:2014+A2 2019.

Folosind aparatură modernă și de ultimă generație, produsă de cele mai prestigioase firme din Europa furnizoare de echipamente DDD care au încorporate tehnologie de producție nepoluantă și consum de energie redus, TEHNO GEEAPEST oferă servicii prompte și profesionale atât persoanelor fizice și juridice cât și instituțiilor publice.

Serviciile prestate sunt complete și vă protejează casa, familia și animalele de companie.

Substanțele folosite în procedeele de dezinfecție, dezinsecție și deratizare sunt de cea mai bună calitate și beneficiază de toate avizările Ministerului Sănătății.

TEHNO GEEAPEST vine în sprijinul autorităților publice care doresc să efectueze dezinfecția spațiilor verzi, prin intervenția cu utilaje de pulverizare chiar și la 40 de metri în aer a soluțiilor dezinfectante.

Pentru mai multe informații puteți contacta firma la numărul de telefon 0786.331.003 sau email office@geeapest.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More