Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Diana, Diana, ce nume frumos” – Spectacol caritabil pentru Diana Morariu la Dej

1 62

someseanul-DSC01809

Dejenii nu au rămas reci la apelurile organizatorilor de a se strânge în număr cât mai mare la Sala Sporturilor, cu ocazia concertului caritabil pentru Diana Morariu, profesoara de 48 de ani din Dej diagnosticată cu cancer la pancreas.

Spectacolul a fost un adevărat succes, nu doar pentru faptul că tribunele Sălii Sporturilor au fost aproape pline, ci și pentru că dejenii s-au dovedit oameni cu suflet, au donat bani pentru o cauză nobilă și au participat cu sufletul la concerte.

Indiferent că pe scenă au cântat Gabriela Toma, Cvartetul Cantabile sau Andreea Socaci, indiferent că au întreținut atmosfera Rabă sau Miron Cornel, indiferent că au cântat Aurel Tămaș, Deea și Dinu Maxer sau Ovidiu Komornyik, fiecare moment a fost întâmpinat cu aplauze de spectatori.

Publicul s-a ridicat în picioare în momentul în care Aurel Tămaș și Dinu Maxer au cântat ”La mulți ani” pentru Diana Morariu, spectatorii cântând la unison cu vedetele, cu lacrimi în ochi, doar cu gândul la dejeanca noastră, care luptă cu toate puterile pentru viață.

Chiar dacă, din cauza stării de sănătate, Diana nu a putut fi prezentă alături de sutele de dejeni care au venit pentru ea la spectacol, aceasta a primit flori și un tort, tocmai pentru că în 26 septembrie își va sărbători ziua de naștere.

În timpul concertelor de la Sala Sporturilor Zoltan Martonoș a donat spre vânzare la licitație trei tablouri, atât banii obținuți în urma licitațiilor cât și fondurile din vânzarea de bilete urmând să fie donate Dianei Morariu.

Spectacolul a fost încheiat de Ovidiu Komornyik, fostul coleg de școală al Dianei, care a ținut să-i dedice fiecare melodie și a ridicat sala în picioare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More