Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Din categoria ”Pumnii mei minte nu are”. S-a enervat pe iubită și a vandalizat mașinile din parcare

0 22

tanar constanta

Supărat foc pe prietena lui, care l-a părăsit după o ceartă groaznică, un tânăr s-a răzbunat pe mașinile din parcare. Doar cu pumnii din dotare a reușit să doboare 14 oglinzi retrovizoare.

Pentru că nu este ”țăran”, așa cum singur susține, tânărul a decis să-și vere furia pe mașinile pe care le-a întâlnit în cale, asta deși prima intenție era să-și ia la bătaie prietena.

Evervat la culme după despărțirea de domnișoară, tânărul de 26 de ani din Constanța și-a înmuiat bine creierii în alcool și apoi a trecut la treabă. A luat la rând mașinile dintr-o parcare în apropierea blocului în care locuiește, reușind în scurt timp să doboare 14 oglinzi retrovizoare.

Un ofiţer din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa, aflat în timpul liber, a auzit mai multe persoane care se certau duminică dimineaţa, la ora 05.00, în faţa blocului. Văzând acțiunea de furie a tânărului, jandarmul a coborât imediat în faţa blocului. Tânărul, G.I.M., de 26 ani, aflat în stare de ebrietate, foarte agitat şi violent, nu a putut să fie potolit de prieteni, însă jandarmul a reușit să-l calmeze.

”Doar cu mâna am lovit… Normal că îmi pare rău. N-aş mai face asta. Cu prietena, ştii cum e: alea, alea. M-a enervat cu ceva şi m-am răzbunat pe maşini, să nu dau în ea. A plecat şi m-a enervat mai rău. Eu nu sunt ţăran, am şi eu o prestanţă. Acum sunt super ok, în starea mea naturală”, a declarat tânărul, conform replicaonline.ro.

Pe numele acestuia au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de distrugere.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.