Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Din cauza unei manevre necorespunzătoare, s-a prăbușit cu mașina într-o prăpastie

0 55

La data de 6 iulie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe muntele Izvor, situat pe raza localităţii Cormaia, un autoturism, în care se afla o persoană, a căzut într-o prăpastie.


În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 36 de ani, din Sîngeorz-Băi, în timp ce se afla pe muntele Izvor la volanul unui autoturism, pe fondul unei manevre necorespunzătoare terenului accidentat, cu înclinaţie abruptă, şi în condiţii de ploaie abundentă, a pierdut controlul autoturismului şi a alunecat pe o porţiune de aproximativ 150 de metri. Ulterior, acesta a fost proiectat din autoturism, s-a rostogolit şi s-a oprit în pădurea aflată în apropiere.
Tânărul a suferit mai multe leziuni şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţia oraşului Sîngeorz-Băi continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

 Foto: Arhiva Someseanul.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More