Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/somesean/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1164

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/somesean/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1165

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/somesean/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1166

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/somesean/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1177

Din (pre)puțul gândirii: Vorbele de duh ale unui purtător de cuvânt

1 259
Mirel Palada. Foto: Facebook

Mirel Palada a reușit ce și-a propus, probabil, de mult timp: să ajungă mare vedetă. Având în vedere că până acum, deși este purtător de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada nu prea a purtat cuvinte fiind mereu ținut în umbră de Victor Ponta, de două zile a dat lovitura și a furat lumina reflectoarelor și partea centrală a scenei mediatice.

Mister Mirel, el însuși, a profitat de pelerinajul cu elicopterul al întâiului premier al țării și s-a dat în spectacol pe Facebook. Doar acolo își permitea să facă show-megashow, că în fața microfoanelor jurnaliștilor nu prea a apărut.

Și ca purtător de cuvânt ce este el la Guvern și-a găsit să se ia tocmai de cei cu care ar trebui să colaboreze ca frații: jurnaliștii.

Vădit anti-băsist, Palada își bate practic joc de ”meseria” de purtător de cuvânt, arătând orice lipsă de imparțialitate, cumpătare și atenție în exprimare. Și și-a vărsat năduful pe rețeaua de socializare să se dea el șmecher cât de frumos compune și cum nu-i suportă el pe jurnaliști (doar pe unii, ăia băsiști). Redau mai jos doar câteva din vorbele de duh ale purtătorului de vorbe goale:

”Cum apare câte un subiect politic care învârtoșează spiritul bejboinic în opinanți, de zici că-i catastrofă și dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiți de pe lista mea care își fac seppuku comunicațional și trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în baltă propagandistică la mine pe wall. Și uite așa mai frigem niște purceluși anti-guvernamentali la proțap și le dăm block și mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaților care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar înainte fusese la Hotnews, și care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. [highlight]Ce plăcere să-l execut electric![/highlight] Câta îndemânare am să omor prin blocare ziariștii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoșilor, nici nu știți câtă plăcere îmi provocați”, a scris Palada pe contul său de Facebook.

După această postare jurnaliștii de la B1 TV au încercat să obțină câteva explicații de la cel mai purtător de cuvânt al Guvernului, însă acesta n-avea chef de povești la telefon, nu voia să intre în direct și să fie deranjat. Doar se uita la film cu familia (DOH!)

”Spuneti-le la obiectivii si politicosii de la B1 TV ca in nici o situatie nu se face sa suni pe cineva si sa-l bagi direct in direct. Mai ales la 10 jumatate seara, in zi de sarbatoare, cind tot omul e cu familia. Sorina (n.r. Sorina Matei, realizator B1 TV ), ai reusit performanta sa urci pe noi culmi de abjectie. In rest, o seara faina: The Avengers. Ceea ce va doresc si voua, distinsi anti-guvernamentali. PS: mesaj de la Andra: „frate, ne uitam si noi la film?”

După acest mesaj, încurajat fiind de răspunsurile prietenilor de pe Facebook, Palada a revenit cu lămuriri:

Nemernicii au un tupeu desavarsit. M-au sunat. Nu le-am raspuns. Nu ca nu vroiam sa le raspund, habar n-aveam cine e, uitasem ca e producator la B1. Dar simpla ora la care au sunat, la 22:30, e dincolo de orice politete elementara. Pe urma au mai sunat din nou. Am raspuns sa vad cine are tupeul sa insiste la ora asta. M-au anuntat glorios ca sint in direct, cu vocea inconfundabila a Sorinei Matei. Nu mi-a venit sa cred. Le-am zis direct „noapte buna” ca sa nu ii injur. Am inchis. M-au sunat din nou. Le-am raspuns din nou, intrerupand filmul la care ma uitam cu familia. Am fost la fel de scurt. Tot nu i-am injurat. Am inchis. Au sunat din nou. Le-am blocat numarul. Niste nesimtiti de manual. Exemplari. Nu am vazut asa ceva in viata mea. Niste nemernici.

Deci, luați aminte. Dacă vreți să ajungeți purtător de cuvânt pe la Guvern, la ceva minister în guvernarea Ponta, cam așa trebuie să vă exprimați.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. iosip boulenovici bucle spune

    RIMEL BALADA E UN JEG NESPALAT

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More