Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Din suflet pentru copii, reprezentanții Poliției Române implicați în acțiuni umanitar-culturale

0 133

Patru polițiști au muncit benevol, aproape două luni, pentru a renova secția de muzică a Clubului Copiilor din Năsăud. Copiii, care astăzi se bucură că au unde să exerseze, i-au răsplătit pe polițiști cu o surpriză.

Secția de muzică vocal-instrumentală a Clubului Copiilor din Năsăud a fost modernizată datorită implicării trupei de muzică REEA, care a organizat, printre altele, un concert caritabil în beneficiul acestor copii, exact în urmă cu un an. Banii proveniți din vânzarea biletelor și din sponsorizări au fost investiți astfel încât copiii să se poată bucura  de un loc în care să viseze, creeze și să își exerseze pasiunea pentru muzică.

Pe lângă banii adunați, timp de o lună și jumătate, patru polițiști năsăudeni au închegat o echipă, și-au ”dăruit” timpul liber și au efectuat, benevol, toate lucrările de renovare a sălii care astăzi adună copiii pasionați de muzică, din zona Năsăudului. Este vorba despre Darius, Victor, Claudiu și Delu.

Fapta lor, venită din inimă, a fost răsplătită cu vârf și îndesat deoarece polițiștii au avut parte de o surpriză, în prag de sărbători. Elevii de la secția de muzică a Clubului Copiilor din Năsăud, alături de profesori au organizat, în mare taină, un concert de colinde, i-au invitat pe polițiști să îi asculte  și le-au dăruit lucruri făcute manual, de către ei, în semn de mulțumire.

Pentru munca depusă, pentru timpul alocat celorlalți, pentru ajutorul acordat celor mai mici pasionați de muzică, săptămâna trecută, copiii și-au exprimat mulțumirile în cel mai simplu și  sincer mod, prin muzică. Trupa ”Bloom”, formată din elevi ai claselor a IX-a și a X-a -Colegiul Național ”George Coșbuc” a susținut astfel  primul ”live” pentru cei care le-au dăruit locul în care pot să exerseze și să viseze.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More