Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Din Timișoara la furat în Baia Mare

0 365

Trei tineri au fost reținuți pentru infracțiunea de furt. Pentru unul dintre aceștia a fost dispusă arestarea pentru 60 de zile.

Conform IPJ Maramureș, activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare cu privire la comiterea unui furt comis pe raza municipiului au dus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Investigaţiile efectuate au relevat că este vorba despre trei tineri, domiciliaţi în Timişoara şi Baia Mare, care au profitat de neatenţia unui băimărean şi i-au sustras portofelul ce conţinea acte personale şi bani. Unul dintre cei trei tineri a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat Judecătoriei Baia Mare, care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi tragerea acestora la răspundere penală.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More