Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Directorul AJVPS Cluj s-a împușcat în cap în sediul instituției

0 346

Ioan Meseșan, șeful Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Cluj, s-a împușcat mortal în biroul său. Incidentul a avut loc în această după-amiază, la sediul AJVPS din Cluj-Napoca.

Directorul Asociației Județene a Pescarilor Sportivi, Adrian Pop, a declarat pentru Someșeanul.ro că evenimentul s-a produs în jurul orelor 15:30 – 15:40 la sediul AJVPS de pe strada Cuza Vodă din Cluj-Napoca. Adrian Pop se afla într-un birou alăturat când a auzit împușcătura, însă nu i-a dat importanță mare, deoarece în zonă se efectuează lucrări de construcții și s-a gândit că de acolo provine sunetul.

În imediata apropiere a celui care s-a sinucis se afla casierul, care imediat după ce a auzit împușcătura s-a dus să vadă ce s-a întâmplat și l-a găsit pe Meseșan împușcat în cap. Acesta a sunat imediat la 112.

La fața locului a intervenit o ambulanță care a constatat decesul și a realizat identificarea, bărbatul de 48 de ani fiind declarat decedat.

Ioan Meseșan era director al AJVPS din anul 1992.

ajvps-cluj

„Am fost sesizaţi, vineri, în jurul orei 15:40, cu privire la acest incident care a avut loc pe strada Cuza Vodă, din Cluj-Napoca. Din primele cercetări reiese că o persoană s-a împuşcat în sediul AJVPS. La faţa locului, s-a deplasat o echipă complexă formată din medici, poliţişti şi criminalişti. Conform primelor informaţii, ar fi vorba despre un deces prin împuşcare. Poliţiştii fac cercetări, în acest moment, pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul bărbatului de 48 de ani”, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 Potrivit martorilor, şeful asociaţiei s-a împuşcat în cap cu o armă de vânătoare, în biroul său de la sediul organizaţiei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More