Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Dispariție suspectă în Bistrița. Se vorbește chiar de crimă

0 76

ioan varga disparut

Un bărbat în vârstă de 54 de ani din localitatea bistrițeană Corvinești este dispărut dinainte de Crăciun, iar familia acestuia se gândește la ce e mai rău, chiar și la faptul că ar fi putut fi ucis.

Ioan Varga, în vârstă de 54 de ani, a plecat de acasă, din localitatea Corvinești, în ajunul Crăciunului. Împreună cu cumnatul său s-a dus la colindat în localitatea Buza Cătun, informează adevărul.ro.

Cumnatul dispărutului, Marin Țanca, spune că, în timp ce se întorceau spre casă, Varga și-ar fi amintit că și-a uitat o plasă cu mâncare la ultima casă colindată și că s-ar fi întors după ea. Țanca mai spune că l-a așteptat pe Varga mai bine de o jumătate de oră, dar când a văzut că nu se mai întoarce, s-a gândit că acesta va înnopta acolo, astfel că el s-a îndreptat singur spre casă.

Pe de altă parte, surorile dispărutului suspectează că Țanca și-ar fi ucis cumnatul, deoarece între cei doi era un conflict mai vechi. Femeile spun că au aflat de dispariția fratelui lor abia după o săptămână, în preajma Anului Nou.

Polițiștii bistrițeni au intrat și ei pe fir în acest caz și, de aproape o lună de zile, îl caută pe cel dispărut.

Ioan Varga a fost dat în urmărire națională, sute de polițiști desfășurând periodic acțiuni de căutare și periere a zonelor pe unde cei doi cumnați au umblat în ajunul Crăciunului.

„Nu există indicii cu privire la săvârşirea vreunei infracţiuni asupra persoanei dispărute. Până acum nu au apărut indicii care să conducă la ipoteza unei crime”, a declarat Virginia Roşca, purtător de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Surorile dispărutului susțin însă că fratele lor ar fi fost omorât și aruncă vina pe Marin Țanca: „Nu cred că mai este în viaţă după aproape o lună de zile de la dispariţie. Când pleca de acasă, oriunde era mă suna că îmi ştia numărul din cap. Îl bănuiesc pe Marin. Singurul cu care a avut probleme şi în trecut a fost Marin, în rest nu a mai avut probleme cu nimeni”, spune Cristina Varga, sora dispărutului.

Fotografia bărbatului dispărut a fost dată publicității în speranța că cineva îl va recunoaște. Dacă aveți indicii despre locul unde s-ar afla acesta, sau informații legate de acest caz, sunați imediat la 112.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More