Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dispărută: O elevă din Baia Mare este de negăsit

0 463

Autoritățile din Maramureș sunt în alertă și desfășoară acțiuni de căutare a unei tinere care este de negăsit de câteva zile.

Este vorba despre dispariția unei tinere în vârstă de 18 ani, Carmen Tătăran, elevă a Colegiului Național “Mihai Eminescu”.

Primele semnale cu privire la dispariția lui Carmen s-au dat pe rețelele de socializare. Mai exact, a fost inițiat un apel în rândul internauților care pot oferi informații cu privire la locul în care s-ar afla adolescenta.

Carmen Tătăran este de loc din satul Pomi, județul Satu Mare, aflat la distanță foarte mică de orașul Seini, însă ea studiază la Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Baia Mare. Nu se mai știe nimic despre ea de joi, din jurul orei 16.00, atunci când a dispărut din zona locuinței în care stă în chirie.

Carmen are 1,50 înălțime aproximativă, are părul vopsit roșu aprins, ochii verzi-albăstrui și nu are buletinul de identitate asupra ei. La momentul dispariției, purta o geacă gri din material textil. Apare, adeseori, activă pe Internet, însă familia spune că nu este vorba despre Carmen, ci despre o prietenă a ei care are parola de acces pe profilul acesteia.

Conform informațiilor existente, garsoniera în care locuiește eleva de clasa a XII-a nu prezintă urme că cineva ar fi intrat prin efracție. Există mai multe ipoteze, care, în prezent, sunt cercetate de anchetatori, inclusiv cea că ar fi fost sechestrată.

Toți cei care dețin informații cu privire la locul în care se află Carmen sunt rugați să contacteze de urgență cea mai apropiată secție de poliție ori să sune imediat la 112. Polițiștii maramureșeni au fost deja sesizați și desfășoară cercetările necesare pentru a o găsi pe Carmen.

”Polițiștii maramureșeni desfășoară ample activități de investigare și căutare pentru găsirea unei tinere în vârstă de 18 ani, Tătăran Carmen-Andreea, reclamată dispărută de la domiciliul ei din Baia Mare. Semnalmente: înălțime aprox 1, 60 m, păr lung roșcat. La momentul dispariției era îmbrăcată cu o greacă gri și avea în picioare ghete negre cu talpă groasă. Persoanele care dețin informații despre tânăra dispărută sunt rugate să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More