Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dispărutul din Ilișua a fost găsit spânzurat

0 56

spanzurat

Un bărbat de 58 de ani din localitatea Ilișua, dispărut de acasă de două săptămâni, a fost găsit spânzurat într-o pădure de la marginea Zalăului.

Fekete Zsigmond, născut la data de 09 mai 1955, a plecat în mod voluntar, în data de 3 septembrie 2013 de la domiciliu, spunând familiei că merge la muncă şi nu s-a mai întors.

Trupul acestuia a fost găsit marți de către o persoană care a anunțat imediat poliția după ce a văzut un corp atârnând de un copac într-o pădure de la marginea Zalăului.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit cadavrul bărbatului, aflat într-o stare avansată de putrefacție, ceea ce înseamnă că decesul ar fi survenit cu mai multe zile în urmă.

Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre un omor sau de sinucidere. Polițiștii urmează să refacă traseul bărbatului de la data când a fost văzut ultima oară și să descopere atât cauzele decesului cât și modul cum a ajuns în pădurea respectivă.

disparut ilisua

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More