Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dispeceratul de TAXI din Dej își suspendă activitatea

1 2.644

Situația de urgență în care se află România, dar și noile restricții de circulație care vor intra în vigoare din această seară au determinat conducerea Marovi Taxi Dej, singurul dispecerat din oraș, să decidă suspendarea activității.

Astfel nu doar clienții au de suferit ci și taximetriștii care mai rămân încă pe traseu și care rămân astfel fără comenzi prin dispecerat.

Prin urmare, din această seară de la ora 22.00, oră la care intră în vigoare Ordonanța Militară 2, cu restricțiile de circulație aferente, comenzile prin dispecerat nu vor mai fi posibile.

Astfel, taximetriștii din Dej își vor continua activitatea pe cont propriu.

Taximetriștii își pot desfășura în continuare activitatea în orice zonă a României, activitatea de transport public în comun sau cea de transport persoane nefiind afectate de noile reglementări ale autorităților în această situație de urgență.

Potrivit șefului Poliției Rutiere Dej, Remus Bârlean, taximetriștii trebuie să aibă asupra lor, în timpul deplasărilor, adeverința permanentă, eliberată de către angajator și completată cu datele de identificare ale taximetristului, domeniul activității profesionale, traseul/zona de deplasare și mijlocul de deplasare, aceasta trebuind să fie semnată și datată.

De asemenea, între orele 22.00 și 06.00 circulația persoanelor, chiar și cu taximetrele, se desfășoară după noile norme, pasagerii fiind obligați să aibă asupra lor declarația pe propria răspundere.

Cele două formulare pot fi descărcate din link-ul de mai jos.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Taximetrist spune

    Va rugam ca la aceasta postare numerele de telefon ale taximetristilor sa fie șterse. Ceilalți colegi consideram ca este imoral ca unul sau mai mulți dintre noi sa avem numerele făcute publice și concurenta sa fie neloiala. În numele colegilor îmi cer scuze și va mulțumesc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More