Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Distracție pe acoperiș la Baia Mare. Doi tineri beți au sărbătorit la înălțime. Unul s-a prăbușit în gol și a ajuns la spital

0 21

Un echipaj mixt de ordine și siguranță publică a fost solicitat în această dimineață pe strada Gheorghe Șincai din municipiul Baia Mare, unde doi tineri ‘sărbătoreau’ un eveniment sportiv din seara anterioară.

Au crezut că au ales locul perfect — acoperișul unui imobil aflat în reabilitare, însă, deoarece se manifestau gălăgios, după o noapte ‘albă’, a fost necesară intervenția forțelor de ordine, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Maramureș

Aflați sub influența băuturilor alcoolice, unul din tineri a alunecat și a căzut în gol, lovindu-se de o roabă. Un echipaj al I.S.U. Maramureș a fost chemat în zonă pentru a coborî și cea de-a doua persoană de pe clădire.

Tânărul rănit a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș și transportat la U.P.U. a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

Un echipaj de jandarmi venit în sprijin, a însoțit autosanitara la spital, unde tânărul a fost investigat de către medici, care au constatat și faptul că rănile suferite nu necesitau internare. Fiind încă sub efectul euforic și ‘anesteziat’ de alcoolul consumat, tânărul a avut un comportament aparte, înjurând pe oricine îi ieșea în cale, provocând indignarea cadrelor medicale.

Echipajul Jandarmeriei l-a preluat pe tânăr de la Urgență, fiind condus la sediul poliției pentru finalizarea cercetărilor și aplicarea măsurilor legale ce se impun.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.