Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Distracție pe acoperiș la Baia Mare. Doi tineri beți au sărbătorit la înălțime. Unul s-a prăbușit în gol și a ajuns la spital

0 123

Un echipaj mixt de ordine și siguranță publică a fost solicitat în această dimineață pe strada Gheorghe Șincai din municipiul Baia Mare, unde doi tineri ‘sărbătoreau’ un eveniment sportiv din seara anterioară.

Au crezut că au ales locul perfect — acoperișul unui imobil aflat în reabilitare, însă, deoarece se manifestau gălăgios, după o noapte ‘albă’, a fost necesară intervenția forțelor de ordine, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Maramureș

Aflați sub influența băuturilor alcoolice, unul din tineri a alunecat și a căzut în gol, lovindu-se de o roabă. Un echipaj al I.S.U. Maramureș a fost chemat în zonă pentru a coborî și cea de-a doua persoană de pe clădire.

Tânărul rănit a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș și transportat la U.P.U. a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

Un echipaj de jandarmi venit în sprijin, a însoțit autosanitara la spital, unde tânărul a fost investigat de către medici, care au constatat și faptul că rănile suferite nu necesitau internare. Fiind încă sub efectul euforic și ‘anesteziat’ de alcoolul consumat, tânărul a avut un comportament aparte, înjurând pe oricine îi ieșea în cale, provocând indignarea cadrelor medicale.

Echipajul Jandarmeriei l-a preluat pe tânăr de la Urgență, fiind condus la sediul poliției pentru finalizarea cercetărilor și aplicarea măsurilor legale ce se impun.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More