Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Distribuția gazelor naturale în comuna Mica, tot mai aproape de realitate

0 165

Primăria comunei clujene Mica a primit răspuns pozitiv la cererea de finanțare depusă în decembrie 2020 în cadrul Programul Operațional Infrastructura Mare, apelul de proiect: POIM/859/8/2/Creșterea gradului de interconectare a Sistemului Național de Transport a gazelor naturale cu alte state vecine, privind investiția ,,Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Mica (loc. Mica, Dâmbu Mare, Sânmărghita, Mănăstirea, Nireș), jud. Cluj.

Conform primarului comunei Mica, proiectul a fost admis în prima etapă de verificarea administrativă și eligibilitate.

”Sperăm ca în cel mai scurt timp să semnăm contractul de finanțare. Investiția are o valoare de 5.476.590,42 euro. Lungimea rețelei de distribuție de gaze naturale va fi de 41,823 km care va cuprinde localitățile Mica, Dâmbu Mare, Sânmărghita, Mănăstirea și Nireș din comuna Mica. Dezvoltarea comunei noastre este prioritatea mea. Voi face tot posibilul ca locuitorii să beneficieze de toate serviciile necesare și îmi doresc ca împreună să putem construi o comună europeană. Implementarea unui proiect necesită mult timp, multă implicare din partea întregii echipe, multe ore de muncă și în același timp răbdare. Vreau să aduc mulțumiri echipelor de implementare, consilierilor locali, colegilor din Primăria Mica și tuturor cetățenilor comunei noastre, care au crezut în mine, m-au susținut și au fost mereu alături de mine”, a mai spus Tiberiu Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More