Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

DN1C, monitorizat și supravegheat video. Vezi cine a decis să facă asta

0 75

camere-supraveghere

Unul dintre cele mai periculoase drumuri din județul Maramureş este, aşa cum rezultă şi din statisticile poliţiei, Drumul Naţional 1C. Pe acest drum, după cum recunoaşte şi primarul din Recea, Octavian Pavel, aproape în fiecare zi are loc câte un eveniment rutier mai mult sau mai puţin grav.

Primăria Recea, ca urmare a numeroaselor accidente, unele chiar mortale, care se întâmplă a luat decizia de a monitoriza video drumul.

“La noi, la Recea, Drumul Naţional 1C este monitorizat şi supravegheat video. Avem trei camere de supraveghere în localitatea Lăpuşel şi avem pe drumul din Recea încă două camere. Am fi vrut ca şi toate trecerile de pietoni să le semnalizăm luminos, dar din păcate ceea ce am vrut să achiziţionăm nu a fost agreat de poliţia Rutieră. Dar am văzut pe Bistriţa şi în localitatea Câţcău că sunt semnele de trecere pentru pietoni cu baterie solară semnalul intermitent de avertizare”, a declarat pentru VoceaTransilvaniei, primarul din Recea, Octavian Pavel.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More