Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

DNA cere 7 ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru Liviu Dragnea

0 611

Procurorii DNA cer pedepse de până la 7 ani și jumătate de închisoare cu executare în cazul dosarului DGASPC Teleorman.

În cadrul unui comunicat MEDIAFAX se stipulează faptul că procurorii DNA cer până la 7 ani și jumătate de închisoare cu executare pentru Liviu Dragnea și restul celor inculpați în dosarul DGASPC Teleorman. ”Solicităm condamnarea acestora la pedeapsa închisorii. (..) Solicităm pedeapsa închisorii cu executare în regim privativ de liberare”, menționează un procuror, citat în articolul MEDIAFAX.

În ceea ce îi priveşte pe Liviu Dragnea, Floarea Alesu şi un alt inculpat, DNA a cerut pedepse orientate către mediul prevăzut de lege: 7 ani şi 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu şi 2 ani şi 6 luni pentru fals. Referitor la preşedintele PSD, procurorul a solicitat să se constate că faptele judecate sunt concurente cu cele pentru care a fost condamnat în dosarul Referendumului, se menționează în același articol MEDIAFAX.

 În cazul altor trei inculpaţi, DNA a solicitat pedepse orientate către minimum, 3 ani pentru abuz în serviciu şi 6 luni pentru fals intelectual. Pentru toţi cei vizaţi de dosar s-au cerut pedepse complementare. În cazul celor care au apelat la procedura simplificată, procurorii au cerut închisoare cu executare orientate către minimum stabilit de lege, respectiv pentru Adriana Botorogeanu, Anisa Stoica şi Nicuşor Gheorghe.

Liviu Dragnea, chestionat de jurnaliști, își susține nevinovăția și susține că DNA a început să dea informații false.

„În România deciziile încă sunt luate de judecători. (..) Eu pledez în continuare nevinovat”, a declarat Liviu Dragnea.

Sursa: MEDIAFAX.ro

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More