Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

DOCUMENT – Guvernul PSD-ALDE în faliment. Urmează concedieri și tăieri de salarii din sectorul public

2 1.752

Cei de la USR au dat publicității un document prin care se arată că actualul Guvern PSD-ALDE pregătește „reducerea numărului de angajați și/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale”.

Uniunea Slavați România a dat publicității un document prin care se arată că urmează tăieri de salarii și concedieri din sectorul public deoarece actualul Guvern a rămas fără bani. „Guvernul PSD-ALDE s-a trezit că nu mai are bani și pregătește concedieri și tăierea salariilor din sectorul public”, scriu cei de la USR.

Conform acestora, Orlando Teodorovici a trimis tuturor instituțiilor publice din țară, inclusiv instituțiilor de cultură și a institutelor de cercetare, o notificare prin care cere, în mod expres, „reducerea numărului de angajați și/sau reducerea cuantumului unor drepturi salariale”.

„Îi spunem noi de unde să ia bani: de la pensiile speciale. Și nici să nu-i treacă prin gând premierului Dăncilă să dea ordonanță de urgență pentru Codul Administrativ prin care primarii vor primi pensii speciale” exclamă cei de la USR.

Totodată aceștia solicită premierului Viorica Dăncilă și ministrului Orlando Teodorovici să anunțe public că nici un cetățean al acestei țări, profesori, cercetători, doctori, pompieri, actori, nu vor avea de suferit de pe urma măsurilor fiscale inconștiente adoptate de această guvernare.

„Să găsească soluții pentru problemele bugetare pe care ei înșiși le-au creat” au mai notat cei de la Uniunea Salvați România.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. cica USR si PNL spune

    PSD-ul hoti si prosti, document dat de USR-ul care dupa ce l-am votat se cam trage pe …. si nu face nimic, doar da in continuare din gura, cica ei nu vreau sa guverneze, mare teapa am luat din nou…

  2. Stefan spune

    Dacă USR asta a înțeles din documentul pe care – l prezintă, atunci e clar ca sunt și pregătiți și de buna credință. Iar noi suntem din nou cei care merita să-i avem…..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More