Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi administratori sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală

0 145

bani falsi bancnote 100 lei

Doi administratori sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală, comisă prin stopaj la sursă. Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin faptele celor doi este de aproximatov 13.000 de lei.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice cercetează doi bărbaţi, de 37 şi 48 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe şi din oraşul Huedin, pentru evaziune fiscală.

Cei doi, unul în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Huedin, iar cel de al doilea al unui agent economic din Cluj-Napoca, ar fi reţinut de la angajaţi şi nu ar fi virat către bugetul de stat, în termenul legal, impozitele aferente veniturilor obţinute din drepturile salariale şi contribuţiile pentru sănătate, şomaj şi pensie.

Prin faptele sale, bărbatul de 37 de ani ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 5.500 de lei, iar cel de 48 de ani ar fi produs o pagubă de peste 7.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările în cauză pentru documentarea şi probarea întregii activităţi infracţionale, precum şi pentru recuperarea prejudiciilor create.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More