Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Doi adolescenți din Dej au ajuns la IML Cluj, după ce și-au cărat pumni la un majorat

0 101

Un restaurant din Dej a fost în noapte de sâmbătă spre duminică nu doar scena unui majorat, dar și scena unei adevărate lupte între doi adolescenți prezenți la petrecere.

Mai în glumă, mai în serios, doi sportivi din Dej s-au luat la bătaie la petrecerea de majorat a unui prieten comun, iar de la o simplă joacă s-a ajuns la o bătaie în toată regula.

Colegi de bancă la un liceu din Dej, dar și boxeri la un club sportiv din localitate, Cătălin și Augustin s-au luat la bătaie în toiul petrecerii, după ce mai întâi au încercat să-și etaleze mișcările sportive, ca la antrenament. De la  câteva lovituri în glumă, s-a ajuns însă ca cei doi să-și care pumni ca în ringul de box.

 

“Îmi curgea sângele din arcadă, pătând oglinda barului şi, în ciuda faptului că vreo câţiva colegi l-au ţinut de mâini, acesta m-a mai pocnit o dată şi de asemenea, unui coleg i-a sucit mâna şi altuia i-a mai aplicat o serie.  Cheful s-a stricat imediat după aceea, iar eu am plecat spre casă, pentru ca dimineaţă să mă prezint la sediul Poliţiei municipiului Dej ca să depun plângere”, a povestit Cătălin pentru Gazeta de Cluj. Tânărul a fost examinat de medicii de la IML Cluj și a primit certificat medico-legal cu 9 zile de îngrijiri medicale.

Tot la IML Cluj a ajuns și Augustin, care a obținut și el un certificat medico-legal, cu mai puține zile recomandate de îngrijiri medicale.

“La început ne-am jucat – dar el, băut ,m-a dat cu capul de perete şi mi-a dat un pumn în cap, iar eu i-am dat imediat după aceea, ca răspuns, două palme. Atunci, m-a strâns puternic de gât şi şi m-a lovit din nou în cap. Şi noi am făcut plângere penală, a doua zi, la poliţie, împotriva lui”, a declarat pentru sursa citată Augustin.

Incidentul a fost semnalat și la poliție, iar oamenii legii fac în continuare cercetări în acest caz, după ce a fost deschis un dosar de cercetare pentru loviri și alte violențe.

“La data de 6/7 februarie a.c., politiştii au intervenit pentru a aplana un conflict iscat între doi tineri de 17 ani, din Dej, într-un local public de pe strada Crângului. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs altercaţia, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More