Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi adolescenți identificați, după ce au furat o căruță și o mașină

0 911

La data de 5 iulie a.c., în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt, polițiștii Postului de Poliție Tiha Bîrgăului au identificat un tânăr, de 19 ani, din Susenii Bîrgăului, bănuit de comiterea faptei.

Acesta este cercetat pentru faptul că, la data de 23 iunie a.c., ar fi sustras un atelaj hipo, de pe raza localității Piatra Fântânele.

Atelajul hipo a fost recuperat, fiind restituit persoanei păgubite, precizează IPJ Bistrița-Năsăud, într-un comunicat de presă.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în vederea documentării întregii activități infracționale.

La aceeași dată, 5 iulie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt în scop de folosință, polițiștii Postului de Poliție Tiha Bîrgăului au identificat un tânăr, de 18 ani, din Jelna, bănuit de comiterea faptei.

Tânărul de 18 ani este cercetat pentru faptul că, la data de 29 iunie a.c., ar fi sustras un autoturism, de pe raza localității Tureac, pe care l-ar fi condus până în municipiul Bistrița.

În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Autoturismul în cauză a fost restituit persoanei păgubite.

Astfel, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More