Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi bărbați, arestați preventiv. Ar fi agresat sexual mai mulți copii în Cluj-Napoca

0 658

Doi bărbați au fost arestați preventiv. Aceștia ar fi agresat sexual mai mulți minori.

Doi bărbați au fost arestați preventiv sub acuzația de pedofilie. Potrivit celor de la Adevărul, cei doi ar fi agresat sexual în repetate rânduri mai multe minore cu vârstele de 9, 10, 11 și 12 ani, chiar într-o cameră situată într-unul dintre mall-urile din municipiul Cluj-Napoca.

Astfel, la data de 19 mai, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a anunţat că s-a înregistrat un dosarul penal cu nr. 2660/P/2020, dosar în care în prezent se desfăşoară urmărirea penală faţă de inculpaţii:  

I.I. pentru comiterea infracţiunilor de agresiune sexuală în formă continuată, prev. de art. 219 alin. l şi 2 lit. c) cu aplic. art. 35 alin. l C.pen. şi agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 şi 2 lit. c) C.pen., ambele cu aplicarea art. 38 alin. l C.pen. constând în aceea că în perioada februarie – mai 2020, în repetate rânduri, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore (în vârstă de 11 ani) de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului) asupra acesteia, atât într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca, precum şi la locuinţa inculpatului, cumpărându-i acesteia în prealabil diverse bunuri sau produse alimentare.

De asemenea, în seara zilei de 17.05.2020, în timp ce se aflau în locuinţa unuia dintre minori, profitând de incapacitatea acestora de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi exercitat asupra a două persoane vătămate minore (în vârstă de 11 ani, respectiv 9 ani) acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului).  

C.Z. pentru comiterea infracţiunilor de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. l şi 2 lit. c) C.pen., agresiune sexuală în formă continuată prev. de art. 219 alin. l şi 2 lit. c) cu aplic. art. 35 alin. l C.pen., agresiune sexuală în formă continuată, prev. de art. 219 alin. l şi 2 lit. c) cu aplic. art. 35 alin. l C.pen., toate cu aplic. art. 44 şi în cond. art. 38 alin. l C.pen. constând în aceea că în luna februarie 2020, în timp ce se aflau într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore (în vârstă de 11 ani) de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului) asupra acesteia, promiţându-i o sumă de bani.

De asemenea, în vara anului 2018, profitând de incapacitatea de a-şi exprima voinţa a persoanelor vătămate minore (în vârstă de 10 ani, respectiv 12 ani), inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală asupra acestora, în repetate rânduri, atât într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca precum şi la locuinţa inculpatului.  

Ambii inculpaţi se află în arest preventiv, la propunerea procurorului, judecătorul de drepturi şi libertăţi dispunând arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile, începând cu data de 21.05.2020, respectiv 22.05.2020.  Cercetările se desfăşoară în cauză de către organele de cercetare penală din cadrul IPJ ClujSIC, sub supravegherea procurorului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More