Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi bărbați, bănuiți de comiterea unui furt din autovehicul, reținuți pentru 24 de ore

0 348

Polițiștii de investigații criminale au efectuat trei percheziții domiciliare pentru probarea activității infracționale a doi bărbați

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au efectuat, la data de 1 noiembrie a.c., trei percheziții domiciliare pe raza județului Mureș, pentru probarea activității infracționale a doi bărbați.

Din cercetări a reieșit că cei doi bărbați, de 42 și 48 de ani, din județul Mureș, ar fi pătruns prin efracție, la data de 27 octombrie a.c., într-o autoutilitară parcată pe strada Libertății din Turda, de unde ar fi sustras o borsetă cu încasări, facturi, bonuri etc.

Societatea care deținea autovehiculul ar fi fost prejudiciată, prin această faptă, cu circa 17.000  de lei.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate obiecte care ar fi fost folosite la comiterea faptei, precum și înscrisuri ce urmează a fi folosite ca probe în cauză. De asemenea, a fost indisponibilizat autoturismul pe care cei doi l-ar fi folosit la săvârșirea faptei.

În urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei doi, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

De asemenea, activitățile desfășurate au fost sprijinite de luptători de acțiuni speciale, precum și de polițiști din cadrul Polițiilor municipale Târgu Mureș și Reghin.

Pentru probarea activității infracționale, au fost efectuate percheziții și pe raza județului Mureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More