Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi bărbați din Bonţida, suspectaţi de comiterea infracţiunii de înşelăciune

0 51

incendiu Dej strada Tiblesului politie

Falşi angajaţi ai unei companii de deratizare depistaţi şi cercetaţi de poliţişti pentru înşelăciune. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 4 Poliţie au fost identificaţi doi bărbaţi, de 44 şi 48 de ani, din  comuna Bonţida, suspectaţi de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Din cercetări a reieşit că cei doi, sub pretextul că sunt angajaţii unei societăţi care efectuează lucrări de deratizare, ar fi indus în eroare o femeie,  determinând-o să le permită accesul în locuinţă sa. După aparentul servici prestat, i-ar fi solicitat persoanei vătămată şi ar fi primit de la aceasta 160 lei.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Poliţia recomandă să nu primească în locuinţă persoane care pretind că sunt de la diverse societăţi comerciale (de furnizare a unor servicii, firme de curierat, comis voiajori etc.), decât după ce au verificat actul de identitate şi legitimaţia de serviciu. Pot solicita date firmelor la care se face referire, iar când cele două variante nu sunt posibile, îi sfătuim să apeleze serviciul unic de urgenţă 112.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More