Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi bărbați din Cluj-Napoca condamnați la închisoare pentru stupefiante

0 212

Doi bărbați au fost închiși la Penitenciarul Gherla. Cei doi au fost condamnați pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj transmite prin intermediul unui comunicat de presă faptul că doi bărbați, ambii din Cluj-Napoca, au fost încarcerați pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor.

Astfel, la data de 20 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat şi reţinut un bărbat de 31 de ani. Pe numele bărbatului exista emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis de magistraţii Tribunalului Cluj. Bărbatul este condamnat la o pedeapsă de 2 ani şi 3 luni de închisoare pentru infracțiunea numită mai sus.

La aceeași dată, tot poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat şi reţinut un alt bărbat, de 34 de ani, tot din municipiul Cluj-Napoca. Pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea pentru o perioadă de 2 ani şi 10 luni, acesta fiind condamnat tot pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul stupefiantelor.

Cei doi au fost conduși şi predați reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More