Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi bărbați din Cluj-Napoca și Feleacu plasați în arest la domiciliu pentru infracțiuni silvice

0 70

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Feleacu, sub coordonarea parchetului, au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi privind săvârşirea unor infracţiuni silvice, fapte prin care s-ar fi creat un prejudiciu de peste 90.000 de lei.

Faţă de cei implicaţi a fost dispusă măsura arestului la domiciliu.

În fapt, în perioada decembrie 2016-ianuarie 2017, doi bărbaţi, de 29 şi 61 de ani, din Cluj-Napoca şi Feleacu, ar fi tăiat, dintr-o pădure de pe raza comunei Feleacu, 72 de arbori, din care ar fi reuşit să sustragă 68.

La data de 25 ianuarie, faţă de bărbatul de 61 de ani a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru infracţiunile silvice menţionate.

La data de 9 februarie, cercetările au fost extinse şi faţă de bărbatul de 29 de ani, acesta fiind reţinut, pentru 24 de ore, de către poliţişti. Ulterior, faţă de acesta a fost dispusă de către magistraţi măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

În urma probatoriului administrat, la data de 20 februarie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca a dispus şi faţă de celălalt bărbat măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.
În continuare, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori, pentru recuperarea prejudiciului şi stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More