Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi bărbați puși după gratii

0 121

Doi bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Gherla. Unul pentru însușirea bunului găsit, altul pentru furt.

IPJ Cluj transmite că doi bărbați au primit pedeapsa cu închisoarea. Astfel, la data de 27 iunie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj – Compartimentul Urmăriri au depistat şi reţinut un bărbat de 30 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Bărbatul era căutat de poliţişti în vederea executării unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat de magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca la o pedeapsă de 1 an de închisoare cu executare ca urmare a săvârşirii infracţiunii de însuşirea bunului găsit, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Bărbatul a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

În aceeați zi, de 27 iunie,  poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj – Compartimentul Urmăriri au identificat şi reţinut un bărbat de 41 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj.

Bărbatul era căutat de poliţişti în vederea executării unei pedepse privative de libertate, acesta fiind condamnat de magistraţii Judecătoriei Turda la o pedeapsă cu închisoarea de 1 an şi 2 luni pentru comiterea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Bărbatul a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More