Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi bărbaţi, urmăriţi naţional şi internaţional prinși de polițiștii clujeni

0 32

talharie-arestat-retinut-catuse

Doi bărbaţi, urmăriţi naţional şi internaţional, au fost depistaţi de către poliţiştii clujeni în urma unei acţiuni organizate pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 31 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au acţionat pentru depistarea persoanelor pe numele cărora au fost emise mandate naţionale sau europene de arestare ori de executare a unor pedepse privative de libertate, precum şi pentru identificarea persoanelor care se sustrag urmării penale sau sunt dispărute.

Astfel, în jurul orei 06:00, poliţiştii au depistat pe Bulevardul Muncii, un tânăr, de 21 de ani, din Cluj-Napoca, urmărit naţional şi internaţional. Pe numele acestuia era emis un mandat de arestare preventivă de către Judecătoria Cluj-Napoca, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, un alt bărbat, de 31 de ani, din Sânpaul, urmărit naţional, a fost depistat de poliţiştii clujeni. Acesta are de executat 4 ani de închisoare pentru furt calificat, în urma unei condamnări definitive pronunţate de către Judecătoria Cluj-Napoca.

Tânărul de 21 de ani, în urma confirmării mandatului european de arestare de către Judecătoria Cluj-Napoca, a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Cluj, iar bărbatul de 31 de ani, în Penitenciarul Gherla.

Poliţiştii clujeni continuă acţiunile de acest gen pentru a menţine liniştea şi siguranţa comunităţii clujene.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More