Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi cai salvați de pompieri după ce au căzut în fântână

0 72

cal fantana

Pompierii militari din cadrul Gărzii Prundu Bârgăului au fost solicitați să intervină la salvarea unor animale căzute într-o fântână.

Primul caz a avut loc în Mureșenii Bârgăului. Proprietarii calului au sunat la 112 după ce calul care a rămas nesupravegheat a căzut în fântână și nu l-au mai putut scoate.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de descarcerare la locul indicat, iar acolo, cu ajutorul unui buldoexcavator şi sprijiniţi de localnici, pompierii militari au reuşit să extragă animalul din fântâna adâncă de cca. 3 m.

Imediat după aceea, același echipaj a fost solicitat să intervină pentru o misiune similară pe raza localităţii Prundu Bîrgăului. În grădina unei gospodării din localitate, într-o zonă de deal, un cal lăsat nesupravegheat a căzut într-o fântână (puţ) adâncă de aproximativ 5 – 6 m. De această dată, pompierii militari au fost nevoiţi să sape în jurul fântânii pentru a putea permite accesul către animal, a-l asigura corespunzător şi extrage în condiţii de siguranţă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More