Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi campioni mondiali și unul european la Grand Prix Pro Nutrition la Dej

0 54

Grand Prix Pro Nutrition Dej

Ediția din acest an a concursului Grand Prix Pro Nutrition, organizat la finalul acestei luni la Dej, promite a fi una incendiară. Așa cum ne-au obișnuit deja organizatorii, în fiecare an concursul este tot mai special. Cel mai tare eveniment al anului în Dej va avea loc în perioada 21-22 septembrie.

Pentru ediția din acest an de la Dej (21-22 septembrie) organizatorii au pregătit mai multe premii, mai multe surprize, dar și un spectacol mai bogat. Pe lângă clasicele categorii de concurs prezente și în edițiile precedente, pentru ediția din 2013 organizatorii au rezervat ziua de duminică categoriilor internaționale.

Asta pentru că la Dej vor veni în acest an zeci de sportivi din străinătate. Faima celui mai mare concurs de culturism din România a ajuns și peste hotare, astfel că la finalul acestei luni la Dej vor concura nu doar sportivi din România, ci și din Ungaria, Slovacia, Polonia, Franța, Iran sau Yemen. O listă completă a participanților din străinătate va fi dată publicității abia săptămâna viitoare.

Veți putea vedea astfel pentru prima dată la Dej doi campioni mondiali la culturism, dar și un campion european.

Tot duminică, cei de la Pro Nutrition vor încânta privirile celor prezenți cu o categorie specială la acest concrus, cea de Bikini.

Premiile sunt și în acest an amețitoare pentru un astfel de concurs. Doar dacă privim spre comparație premiile acordate la Campionatul Național de la Bistrița (tricouri, medalii sau diplome) cu cele de la Grand Prix Pro Nutrition, putem să ne dăm seama de grandoarea evenimentului.

Pro Nutrition pune la bătaie pentru juniori premii de la 500 la 1.500 de lei, plus suplimente importante și un trofeu. La seniori, pe lângă obișnuitele suplimente, premiile pornesc de la 1.500 de lei și ajung la 2.500 de lei pentru câștigător, sau 3.000 de lei premiul pentru câștigătorul Open.

Premiile sunt la fel de mari la categoriile internaționale și se măsoară în euro, nu în lei. Astfel, premiile sunt de la 100 la 500 de euro, iar câștigătorul Open poate pleca acasă cu 1.500 de euro.

Un alt aspect important pe care organizatorii vor să-l transmită este acela că încasările din vânzarea de bilete vor fi donate în scop caritabil. De aceea, dejenii și nu numai sunt invitați nu doar să vadă la Sala Sporturilor din Dej cei mai buni sportivi din culturism din țară și străinătate, dar să participe și la campania caritabilă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More