Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi clujeni trimiși în închisoare pentru șantaj, înșelăciune și tâlhărie

0 177

Penitenciarul Gherla are doi noi locatari. Unul a fost închis pentru tâlhărie și înșelăciune, altul pentru tâlhărie, înșelăciune și șantaj.

Potrivit IPJ Cluj, doi bărbați din Câmpia Turzii, au fost trimiși la închisoare. Astfel, la data de 29 iunie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Câmpia Turzii au identificat şi reţinut un bărbat de 29 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, judeţul Cluj.

Bărbatul era căutat de poliţişti întrucât pe numele său era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, mandat emis de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, care l-au condamnat pe bărbat la 5 ani şi 2 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi înşelăciune.

Acesta a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

În aceeași zi, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Câmpia Turzii au identificat şi reţinut un alt bărbat de 32 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, judeţul Cluj.

Acesta era căutat întrucât pe numele său era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, mandat emis de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, care l-au condamnat pe bărbat la 8 ani şi o lună de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie, înşelăciune şi şantaj, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More