Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi copii și un tânăr bătuți de un cioban

0 43

someseanul-smurd-accident-noapte-ambulanta

Doi copii de 13 și 15 ani, care munceau la o stână din județul Bistrița-Năsăud, au scăpat din ”sclavie” cu prețul unei bătăi zdravene. Aceștia au fost agresați aseară de proprietarul stânei și au scăpat doar după ce un tânăr le-a sărit în ajutor.

S-a întâmplat la o stână din apropierea localității bistrițene Bichigiu. Cei doi copii au cerut ajutorul unui tânăr de 29 de ani, care să-i salveze de la stâna respectivă, după ce, de mai multe luni de zile, proprietarul stânei nu le-a dat niciun ban și nici nu i-a lăsat să plece.

Ajuns la stână, tânărul a apucat doar să-i urce pe cei doi copii în mașină, când a izbucnit scandalul. Proprietarul stânei, alături de fiul acestuia, i-a luat la pumni și picioare pe cei doi copii dar și pe tânărul care a venit să-i salveze.

Cei trei au scăpat până la urmă și au reușit să sune la 112. Băiatul de 15 ani, de frică să nu fie prins, a fugit de la locul evenimentului, după cum anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Tânărul de 29 de ani și minorul de 13 ani au fost găsiți de către echipajul SMURD aseară între localitățile Salva și Coșbuc, fiind transportați apoi la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, împotriva ciobanilor (tată și fiu) atât pentru bătaia aplicată copiilor cât și pentru exploatarea la muncă a minorilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More