Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi dejeni au primit burse de excelență la Balul de Caritate Rotary Club Dej FOTO/VIDEO

0 59

someseanul-DSC02737

Balul de Caritate al Clubului Rotary Dej a avut și în acest an ca scop strângerea de fonduri pentru acțiuni umanitare. Ținut sâmbătă seara la un restaurant din localitate, balul a avut parte de suportul unui număr record de participanți, spre bucuria organizatorilor, care au reușit astfel să acorde în acest an două burse de excelență.

Prima bursă de excelență a fost acordată pentru Vlad Pîslariu și Eszter Pop, perechea de dansatori campioni mondiali. Dejeanul Vlad Pîslariu și perechea sa au prezentat apoi celor prezenți câțiva pași de dans, demonstrând talentul care i-a ajutat să cucerească titlul mondial.

O a două bursă de excelență, de această dată pentru rezultatele deosebite obținute la învățătură, a fost acordată lui Mihai Teofil Herineanu, elev în clasa a 11-a la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Dej.

Seara a continuat cu momente artistice susținute de Florin Săsărman, Cristina Beldean Moșuțan sau formația Color of Sound.

La Balul de Caritate Rotary Club Dej au participat numeroși oaspeți din străinătate, dar și din țară. Ca și la ediția de anul trecut, și în acest an pr. Ioan Mărginean a fost cel care a întreținut atmosfera, fiind amfitrionul întregului eveniment, care s-a dovedit a fi o reușită din toate punctele de vedere.

http://www.youtube.com/watch?v=iVbfMIMWoRM

FOTO: Mihai Herineanu și Maria Dimitriu

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More