Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi frați au căzut de la etajul 5. Unul a murit, celălalt în stare gravă

0 115

Doi bărbaţi, cu vârste de 35 şi 38 de ani, care au căzut duminică de la etajul cinci al unui bloc din Baia Mare erau fraţi. Unul dintre ei a a murit, iar celălalt este în stare gravă la spital. Poliţiştii au mai multe ipoteze şi aşteaptă rezultatele necropsiei.

Cei doi bărbaţi care au căzut duminică de la etajul cinci al unui bloc din Baia Mare erau fraţi, au anunţat reprezentanţii IPJ Maramureş. Unul dintre ei, în vârstă de 38 de ani, a murit în urma impactului, iar cel de-al doilea a fost transportat în stare gravă la spital.

„A fost o sesizare la numărul 112 de la o persoană care a auzit un zgomot şi apoi a descoperit doi bărbaţi căzuţi de la etaj. Unul dintre fraţi a fost găsit decedat, iar celălalt a fost transportat în stare gravă la spital”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Potrivit acesteia, poliţiştii continuă cercetările în acest caz şi se aşteaptă şi rezultatele necropsiei în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Poliţiştii au mai multe ipoteze cu privire la ceea ce s-a întâmplat în apartamentul situat la etajul cinci al blocului de pe Bulevardul Traian din Baia Mare: fie cei doi s-au aruncat de la etaj, fie unul dintre ei a încercat să facă acest lucru, iar celălalt a încercat să îl oprească şi au căzut amândoi.

Vecinii celor doi bărbaţi, care locuiau singuri, spun că aceştia erau retraşi şi că se ocupau cu vânzarea diferitelor produse prin târguri. Din cauză că nu avea locuri de muncă stabile, cei doi fraţi ar fi acumulat datorii la întreţinere şi utilităţi. Unii vecini spun că aceştia nu şi-au mai plătit întreţinerea către asociaţia de proprietari de 16 luni.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More