Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi frați din Gherla s-au bătut după ce au băut cot la cot

0 48

bataieCaleaFloresti

În 29.12.2013, ora 20:51, Poliţia municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că un bărbat de 53 ani a solicitat îngrijiri medicale având mai multe leziuni produse într-o pădure din zonă, în timp ce conducea un atelaj cu tracţiune animală.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit un bărbat în stare de ebrietate care a declarat, în faţa acestora, că leziunile i-au fost provocate în urma unui incident produs în pădurea din zonă. Acesta a relatat faptul că în timp ce era în pădure după lemne de foc, la o manevră greşită efectuată, atelajul s-a răsturnat peste el.

În urma primelor cercetări efectuate de către poliţişti, s-a stabilit de fapt că pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul de 53 ani a avut un conflict cu fratele său de 50 ani, amândoi prezentând urme de zgârieturi la nivelul feţei şi a gâtului.

oliţiştii desfăşoară activităţi de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovire sau alte violenţe ”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 180 alin. 1 ind. 1 din Codul Penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More