Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi hoți din Brașov prinși la Dej

2 45

someseanul-politia Dej (2)

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, au fost identificaţi S. Radu de 34 ani şi P. Daniel de 37 ani, ambii din municipiul Braşov, persoane suspecte de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat pe raza municipiului Dej, faptă comisă în 20.11.2013.

În fapt, cei doi suspecţi, aflaţi în incinta unei staţii de carburant, ar fi sustras suma de 5.400 lei din buzunarul unui bărbat din judeţul Bistriţa Năsăud.
Totodată, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că anterior furtului săvârşit în municipiul Dej, cei doi ar fi săvârşit o faptă similară pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, la data de 16.10.2013, prejudiciul cauzat fiind de 3.800 lei.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Dej cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Pentru identificarea şi prinderea celor doi suspecţi, poliţiştii dejeni au fost sprijiniţi de Serviciului de Operaţiuni Speciale Cluj şi Brasov.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More