Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi jandarmi bătuți cu bestialitate de un grup de namile, salvați de alți protestatari din mulțime – VIDEO

1 669

Jandarmii au intrat în forţă în Piaţa Victoriei, gonind oamenii, deşi mii de persoane protestau în continuare. Doi jandarmi, între care o femeie, au fost prinşi la un moment dat de un grup de persoane violente, care au început să îi lovească. Cei doi jandarmi au fost scoşi de un grup de manifestanţi paşnici, care au făcut scut uman în jurul celor doi jandarmi şi i-au escortat până la un grup de jandarmi, care nu au intervenit pentru a-şi salva colegii.

Armele celor doi jandarmi care au fost bătuţi în Piaţa Victoriei au fost sustrase, iar structurile Ministerului Afacerilor Interne fac cercetări în acest caz.

”Structurile MAI au fost mobilizate pentru identificarea persoanelor care au sustras armele individuale ale celor doi jandarmi care au fost loviţi cu bestialitate de mai multe persoane în Piaţa Victoriei. În acest moment sunt analizate imaginile care surprind momentul respectiv pentru identificarea acelor persoane”, precizează purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Cazul va fi preluat de Parchetul competent.

Jandarmeria face apel la toţi cetăţenii care au informaţii să anunţe poliţia.

Femeia jandarm bătută în Piaţa Victoriei este internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, cu suspiciune de fractură la coloana cervicală, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. ISSIMA spune

    Abilitatea și performanța jandarmilor ar fi trebuit să izolelze imediat pe indivizii diversioniști și scandalagii și să asigure desfășurarea pașnică a manifestării. Nicidecum să se transforme ei în trupe de școc contra propriilor cetățeni, a civililor pașnici. E eronat și neprofesionist ca Jandarmii să fie utilizați în acest mod înjositor pentru ei. Noi vrem să-i putem respecta. Noi dorim să avem o poliție de caitate, jandarmerie, servicii de informații și armată performante. Cetățeanul român îi va respecta și se va înclina în fața lor atunci când va vedea că ei sunt ai noștri, ei apără, ei protejează cetățenii, servesc țara……

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More