Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi minori ascunşi sub fusta mamei, descoperiţi la P.T.F Borș

0 75

Poliţiştii de frontieră bihoreni au descoperit doi minori, în vârstă de 2 şi 4 ani, ascunşi într-un autoturism, acoperiţi de fusta mamei, pe care aceasta a încercat astfel să îi scoată ilegal din țară.

În data de 21.05.2017, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasageră într-un autoturism o femeie, Eva G. în vârstă de 23 ani, cetățean român cu domiciliul pe raza județului Mureș. Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunși sub fusta femeii doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani.

Poliţiştii de frontieră au demarat cercetările, ocazie cu care tânăra a declarat că cei doi sunt copiii săi, dorea să ajungă cu ei în Germania şi a recurs la această metodă deoarece nu a reuşit să le facă documente de călătorie româneşti.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări față persoana în cauză, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale care se impun.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More