Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi minori ”au dat lovitura” într-un magazin de telefoane mobile

0 79

Poliţiştii din Vişeu de Sus au identificat, la două zile de la reclamarea faptei, doi minori bănuiţi de comiterea unui furt cu un prejudiciu de 15 000 de lei. 90% din bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

La data de 21 mai a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la comiterea unui furt. Administratorul unei societăţi comerciale din Vişeu de Sus a declarat că în noaptea precedentă, persoane necunoscute au forţat uşa de acces a unui magazin situat pe strada 22 Decembrie iar din interior au sustras mai multe telefoane mobile, baterii de telefon, încărcătoare şi cartele telefonice. Valoarea prejudiciului reclamat a fost de 15 000 de lei, precizează un comunicat al IPJ Maramureș.

În urma activităţilor de investigare şi documentare efectuate, poliţiştii au identificat doi minori de 15 şi 16 ani din acelaşi oraş, bănuiţi de comiterea faptei. 90% din bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More