Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Doi morți în urma unui incendiu de vegetație. Pompierii au găsit cadavrele

0 582

Tragedie în localitatea maramureșeană Dragomirești, unde pompierii au găsit pe un deal cadavrele arse a două persoane.

Un incendiu de vegetație, cu consecințe tragice, s-a produs vineri după-amiază în localitatea Dragomirești. Pompierii voluntari din localitate, ajunși la locul incendiului de vegetație pentru a stinge flăcările, au descoperit cadavrele arse a două persoane.

În sprijinul Serviciului Voluntar pen tru Situații de Urgență Dragomirești a intervenit ulterior, pentru stingerea incendiului de vegetație, Garda Bogdan Vodă.

Urmează ca polițiștii să stabilească circumstanțele în care s-a produs decesul celor două persoane.

Potrivit primelor informații, cele două persoane decedate sunt un bărbat și o femeie. Victimele urmează să fie identificate de către polițiștii care au ajuns la fața locului și desfășoară cercetări.

Știre în curs de actualizare.

Pompierii maramureșeni, alaturi de pompierii voluntari, au intervenit în ultimele 24 de ore pentru lichidarea a mai multor incendii de vegetație uscată. În total au ars circa 14 hectare de vegetație în localitățile: Baia Mare, Tăuții de Sus, Valea Chioarului, Buteasa, Răzoare și Sighetu Marmației.

          Militarii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au asigurat măsurile P.S.I. în urma producerii unui accident rutier în Satulung.

          Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș a intervenit în Dobricu Lăpușului, unde un adăpost de animale a luat foc. Flăcările au distrus circa 50 de metri pătrați de acoperiș din lemn și circa 3 tone de fân.

          Având în vedere incendiile de vegetație uscată  din această săptămână, pompierii îi sfătuiesc pe cetățeni să țină cont de măsurile de prevenire, care trebuie respectate atunci când se lucrează cu foc deschis:

          – nu se va lucra cu focul în condiții meteo de vânt;

          – focul va fi supravegheat în permanență;

          –  nu se va face foc în apropierea pădurilor, caselor, șurilor, depozitelor de cereale sau de animale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More