Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi români au murit în Italia din cauza caniculei

0 239

morti lesinati canicula

Două persoane, amândouă de naţionalitate română, au murit din cauza valului de căldură care afectează Italia, a doua victimă înregistrându-se miercuri, anunţă autorităţile italiene, potrivit agenţiei ANSA.

Doi români au murit în Italia, în ultimele trei zile, din cauza caniculei, unul de 48 de ani care se afla la pescuit într-o localitate situată în apropiere de Verona și altul care a murit pe un teren agricol din zona Belfiore.

Bărbatul de 48 de ani aflat la pescuit ar fi suferit un stop cardiac, potrivit declarației medicilor ambulanței, care au spus că manevrele de resuscitare nu au dat rezultate.

Celălalt român a murit luni, pe un teren agricol din zona Belfiore, tot în apropiere de Verona. De la începutul valului de căldură, alti 9 oameni au decedat în Italia.

În acest context, autorităţile italiene au recomandat evitarea activităţilor în aer liber. Vremea este foarte caldă în Italia de aproximativ două săptămâni, temperaturile depăşind frecvent 37 de grade Celsius.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More