Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi soți din Sălaj au prejudiciat statul cu 12,4 milioane de lei

0 1.196

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au trimis în judecată doi soți pentru infracțiunea de evaziune fiscală. Aceștia au prejudiciatul statul cu 12,4 milioane de lei.

Conform adevărul.ro, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au trimis în judecată doi soți pentru infracțiunea de evaziune fiscală. Aceștia au prejudiciatul statul cu 12,4 milioane de lei.

Este vorba despre Johann Bohmer şi Georgeta Bohmer care sunt acuzaţi că în perioada 2011 – 2013, în calitate de administratori ai unei societăţi comerciale, respectiv de asociat şi director economic, în mod repetat şi în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, au înregistrat în evidenţele contabile ale societăţii, cheltuieli fictive şi alte operaţiuni fictive, în baza a 942 facturi fiscale.

În acest mod cei doi au prejudiciat bugetul de stat cu 12,4 milioane de lei. 4,7 milioane de lei reprezintă impozit pe profit şi 7,6 milioane de lei, TVA. Activităţile de urmărire penală au fost desfăşurate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj împreună cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice. Dosarul se află pe masa judecătorilor Tribunalului Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More