Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi tâlhari din Gherla, reținuți de polițiști și trimiși după gratii

0 34

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Gherla, au identificat şi reţinut vineri, 4 martie, doi bărbaţi din Gherla, condamnați la închisoare pentru tâlhărie calificată.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, este vorba despre un bărbat de 55 ani din Gherla, care posedă mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria  Gherla, fiind condamnat la 3 ani şi 2 luni închisoare în regim de detenţie, pentru infracţiunea de tîlhărie calificată, iar celălalt de 30 ani, care posedă mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Gherla, condamnat la 2 ani închisoare în regim de detenţie, pentru infracţiunea de tîlhărie calificată.

Un alt tâlhar a fost prins la Cluj Napoca

Poliţişti din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 1 Poliţie, au depistat duminică pe str. Horea din Cluj-Napoca, un bărbat de 26 ani, din comuna Aghireşu, județul Cluj, care posedă mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecatoria Brasov, fiind condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Persoanele au fost încarcerate în penitenciar, se mai precizează în comunicatul IPJ Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More