Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Doi tineri bănuiți de furt, prinși pe raza comunei Recea Cristur

0 170

Doi tineri, unul de 19 ani, iar altul de 27, au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiști. Aceștia sunt bănuiți de furt calificat. Ar fi creat un prejudiciu de 10 mii de lei.

Conform reprezentanților IPJ Cluj, polițiștii din cadrul municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție au identificat doi bărbați bănuiți de comiterea unui furt de 10.000 de lei. Astfel, la data de 28 noiembrie a.c., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Recea Cristur și a luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale, cei doi au fost depistați pe raza comunei Recea Cristur.

Se pare că la data de 26 noiembrie, pe timp de noapte, cei doi bărbați, de 19 și 27 de ani, din Apahida și Bonțida, au pătruns într-un atelier amenajat la demisolul unui imobil de pe Valea Chintăului, din Cluj-Napoca, de unde au sustras mai multe bunuri (flex, 3 mașini de găurit, rotopercutor, levier etc), prejudiciul fiind apreciat la suma de 10.000 de lei.

În urma investigațiilor, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%, fiind găsite unelte electrice asupra acestora în momentul depistării. Polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi bărbați, aceștia fiind cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More